De Spiegel
Praktijk voor spirituele bewustwording en healing
Faciliteren/Healing
 

Faciliteren is een veilige ruimte bieden waar je helemaal kunt zijn wie je bent en waardoor de energie kan gaan stromen. Ik grijp niet in of probeer niets te veranderen in jouw energie.
Ik begeleid je in het accepteren en loslaten van patronen en in het zien van de potentiŽlen. Maar jij  kiest en bent zelf schepper van je eigen leven.
 
Ik kan je begeleiden in o.a. de volgende aspecten: gezondheidsproblemen, geestelijke en psychische problemen, verwerkingsprocessen, relatieproblemen, vastzittende patronen.
Dat kan zijn in de vorm van persoonlijke gesprekken, energie behandelingen en samen ademen en kijken wat zich aandient. Ook geef ik je handvaten om daar zelf verder mee te kunnen gaan en hoe je eigen leven kunt vormgeven en vrij kunt worden om helemaal te zijn wie je bent.
 
Een consult kost 50 euro en duurt ongeveer 1,5 uur.

 

Groepshealing

Twee keer in de maand (ťťn keer s'ochtens en ťťn keer s'avonds) geef ik samen met Moniek Hulskes een groepshealing. Voorlopig nog in kleine groepjes van ongeveer 4 mensen. Het voordeel van healing in een groep is dat de groepsenergie de healing enorm versterkt. We beginnen met ons samen te verbinden en creŽren een veilige ruimte. Van daaruit zoekt iedereen een plekje om op zijn zelf meegebrachte slaapzak te gaan liggen. Ook hier gaan we uit van het zelf genezend vermogen en het feit dat energie altijd naar oplossing streeft. Jij bent degene die het toestaat. Wij begeleiden je daarbij, helpen met het accepteren en loslaten van blokkades en het aanreiken van potentiŽlen.   Voor data kun je in de Agenda kijken. De  kosten zijn 20 euro. 

 

 

 

 

 


 

 

 

Hit Counter