Workshop Aardewerk en Reiki

 

Ik heb een diepe verbinding met de aarde en gaandeweg mijn werk met Reiki en de natuurwezens, ben ik me steeds meer gaan toeleggen op het inwijden van de voeten met behulp van de Reiki gidsen en de Natuurwezens.

In deze workshop wordt je aardester (chakra 30 cm onder je voeten) geopend en werken we aan onze verbinding met de aarde. Mijn ervaring is dat je door deze initiatie diep verankerd in de aarde en dat daardoor de mogelijkheid wordt geopend om jezelf verder geestelijk uit te breiden. Je vliegt dan niet weg maar breidt je uit vanuit je eigen centrum en geaardheid. Het wordt makkelijker om het geestelijk en het stoffelijke te verenigen en krijg je hierdoor een impuls  om je met je potentieel te verbinden en dit te verwezenlijken. Dit is tegelijkertijd ook een Reiki 1 initiatie, maar dan zonder cursus om anderen te behandelen. Als je dat alsnog wilt is er een mogenlijkheid om een aanvullend dagdeel te volgen.

De workshop wordt gehouden op één middag of avond en kost 50 euro.

In de agenda van mijn website kun je de data vinden waarop de workshop wordt gegeven. Als je voorkeur voor een bepaalde middag hebt of er geen workshop gepland staat kun je mij even mailen.

 

 

Terug naar index cernunnos

Terug naar index de spiegel