De Spiegel

Praktijk voor spirituele bewustwording en healing

 

Stralen als de ster die je bent !                       

Waar ligt jouw kracht?

Bekrachtiging van jezelf en de ander.

 

 

 

 

In deze cursus van 7 ochtenden, gaan we op zoek naar onze talenten.    Hiervoor gebruiken we astrologie, reading en healing.  

 

Op de eerste ochtend maken we kennis met elkaar en doen we wat basisoefeningen.    Ook besteden we aandacht aan het verbinden met de ander vanuit je eigen middelpunt, waardoor je nooit je eigen energie weg kan  geven. Daarna staat elke ochtend n van de cursisten centraal en zetten we hem of haar gezamenlijk in het zonnetje. Liane gebruikt de geboortehoroscoop ter achtergrondinformatie en we maken gebruik van healing en reading. 

Je kunt daarvoor jouw eigen talent gebruiken, dat kan van alles zijn.       

Misschien voel je dingen aan van een ander, misschien zie je bepaalde dingen, misschien voel je heel veel liefde en straal je dit uit naar die ander, niets hoeft, alles mag. Wij begeleiden je daarbij.

 

 

Je krijgt  een sterke impuls om in juw eigen kracht te gaan staan en je leert je talenten en verbeelding te gebruiken om een ander te bekrachtigen. Onze ervaring is dat als je een ander bekrachtigt je tegelijkertijd een diepe herkenning van jezelf kunt ervaren.

De cursus wordt gegeven door Moniek Hulskes en Liane Huizen.

 

Start cursus: woensdagochtend 19 September

Tijd : 9.30 uur staat de koffie/ thee klaar, start om 10.00 uur tot ongeveer 12.30 uur

Plaats: Willem de Zwijgerlaan 37, Woudenberg

Kosten: 175 euro

Mail voor meer informatie of aanmelding

 

terug naar homepagina